AnaSayfa / Genel / Kahve falında asya görmek

Kahve falında asya görmek

Kahve falında asya görmek aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında asya gördüyseniz:

  • Eşitlik prensibine bağlı kalırsanız kendinizi daha iyi hissedersiniz.

Kahve falında kendini asmış insan görmek büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına yorulur.

Kahve falında cebrail as sesini duymak kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına delalet eder.

Kahve falında kendini asmış görmek huzursuz ve mutsuz olacağına, tatsız günlerin geride bırakılacağına alamet eder.

Kahve falında azrail as görmek kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına, çok büyük borçlar alacağına tabir olunur.

Kahve falında eyyüp as görmek maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında asyalı görmek ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini asmış adam görmek hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendini asmış birini görmek maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir