AnaSayfa / Genel / Kahve falında müebbet yemek

Kahve falında müebbet yemek

Kahve falında müebbet yemek yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına, çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, fikirlerinin can bulacağına, kimseye minnet etmeyeceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine alamet eder.

Kahve falında müebbet yemek gördüyseniz:

  • Aranızda yaş farkı olan kişiler veya yaşça küçük tanıdıklar alacağınız kararlarda etkili olabilir.

Kahve falında müebbet yemek sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine alamet eder.

Kahve falında müebbet hapis görmek her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine rivayet eder.

Kahve falında müebbet hapis cezası almak çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil kiraz yemek rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yağlı yemek yemek keyifli günler geçireceğine, helal rızka sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında insan etini yemek sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bici bici yemek kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına işarettir.

Kahve falında tuzlu pilav yemek helal ve bol rızka kavuşacağına, acılarını ve kederlerini içine atacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir