AnaSayfa / Genel / Kahve falında müddessir suresini okumak

Kahve falında müddessir suresini okumak

Kahve falında müddessir suresini okumak tüm hayatının durma noktasına geleceğine, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında müddessir suresini okumak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu gözden geçirebilir, geleceğinizle ilgili planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında müddessir suresini okumak yokluk içine düşeceğine, maddi güç sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında müddessir suresi görmek zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında salatı münciye okumak eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, rakiplerin oyununa gelineceğine delalet eder.

Kahve falında mübin duası okumak yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, tatsızlıkların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında mübin duasını okumak çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında müslüman olmayan birini görmek insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında münker ve nekiri görmek isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında müzdelifeyi görmek yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir