AnaSayfa / Genel / Kahve falında motor aldığını görmek

Kahve falında motor aldığını görmek

Kahve falında motor aldığını görmek kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, zorlanacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine, duygularını açığa vuracağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına, işlerin bir anda azalacağına, emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, onların kıymetini bileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında motor aldığını gördüyseniz:

  • Karşılaşabileceğini olumsuzlukların karşı cins ilişkilerineze ya da ailenizle olan kontaklarına yansıması da olasıdır.

Kahve falında motor aldığını görmek üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına delalet eder.

Kahve falında araba motoru görmek sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yarış motoru sürmek elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında motorunun çalındığını görmek bütün maksatlarının gerçekleşmesi, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine delalettir.

Kahve falında motor sürmek uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında motor kazası yapanı görmek ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında motordan kaçmak karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında motor yarışı yapmak sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir