AnaSayfa / Genel / Kahve falında asmayı budamak

Kahve falında asmayı budamak

Kahve falında asmayı budamak verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, düşmanından kurtulmaya, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, ticaretinin hızlanacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında asmayı budamak gördüyseniz:

  • Yapabileceğiniz şeyle konusunda kendinizi kısıtlamayın.

Kahve falında asma ağacı budamak maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında asma budamak büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında asmayı budamak el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zeytin ağacı budamak hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında ağaç dalı budamak aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine delalettir.

Kahve falında üzüm budamak çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında limon ağacı budamak kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağaç budamak sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir