AnaSayfa / Genel / Kahve falında milyar görmek

Kahve falında milyar görmek

Kahve falında milyar görmek her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan fal sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, galibiyetlerinin artacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında milyar gördüyseniz:

  • Arkadaş veya akrabalarınızla biraraya gelebilirsiniz.

Kahve falında milyar görmek iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göze mil çekmek çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yirmi milyon görmek terfi edeceğine, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına yorulur.

Kahve falında milangaz görmek başarı için fırsatların artacağına, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında milyon dolar görmek küçük işlere sermaye harcamayacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mili piyango bileti almak birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüz milyon görmek mutlu günlerin yakında olduğuna, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında örgü mili görmek fesada bulaşacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir