AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezgit balığı görmek

Kahve falında mezgit balığı görmek

Kahve falında mezgit balığı görmek planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, kendisini keşfedeceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezgit balığı gördüyseniz:

  • Ufak tefek flörtler daha ciddi bir hal alabilir.

Kahve falında mezgit balığı yemek güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına işaret eder.

Kahve falında mezgit balığı görmek çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında mezgit tutmak ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine inanılır.

Kahve falında mezgit yemek parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tuvalette balık görmek stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına işaret eder.

Kahve falında kafası kopuk balık görmek kendisini ailesine vereceğine, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evcil balık görmek işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine delalettir.

Kahve falında balığın uçmasını görmek hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine, sürekli bağırıp çağıracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir