AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarda böcek görmek

Kahve falında mezarda böcek görmek

Kahve falında mezarda böcek görmek evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine, uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında mezarda böcek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizle ilgili bir meselede kararsız kalmanız da olasıdır.

Kahve falında mezarda böcek görmek açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, elini attığı her işi yerine getireceğine yorulur.

Kahve falında saçında uğur böceği görmek ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına inanılır.

Kahve falında böceklenmiş bulgur görmek maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine, attığı adımların boşa gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pirinç pilavında böcek görmek gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine delalet eder.

Kahve falında büyük uçan böcek görmek kişinin rahat edeceğine, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine delalettir.

Kahve falında çok böcek görmek fırsat ve kazanç kapılarının artacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine delalet eder.

Kahve falında böcek öldürmek hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, işlerin büyük kazanç getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünde böcek görmek sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir