AnaSayfa / Genel / Kahve falında mevlitte yemek yemek

Kahve falında mevlitte yemek yemek

Kahve falında mevlitte yemek yemek dilediği gibi harcama yapacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, herkesin karşısında el pençe divan duracağına, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, iyi anlaşacağına, başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mevlitte yemek yemek gördüyseniz:

  • Aniden elektriklenen ortamlar veya düşünmeden sarf edilen sözler zaman zaman sıkıntılara neden olabilir.

Kahve falında yemekli mevlit görmek dertlerin son bulacağına, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine işarettir.

Kahve falında mevlit yemeği vermek itibarını zedeleyeceğine, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına delalet eder.

Kahve falında mevlit yemeği yemek işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, şükrederek yaşayacağına delalettir.

Kahve falında mevlit yemeği görmek kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mevlit pilavı yemek ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, en küçük sorunda parlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yemekli mevlit okutmak haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mevlit yemeği yapmak kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında mevlitte yemek yemek rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, huzur ve saadet bulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir