AnaSayfa / Genel / Kahve falında mevlit okutmak

Kahve falında mevlit okutmak

Kahve falında mevlit okutmak iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, imkânsızı başaracağına, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mevlit okutmak gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler veya anlaşmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında mevlit okuttuğunu görmek büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine, gelirinin sürekli olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüye mevlid okutmak yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evinde mevlit okutmak düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına delalettir.

Kahve falında mevlit okutmak zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, ortaklarla aranın bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yemekli mevlit okutmak olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, bereketin ve verimin geleceğine delalet eder.

Kahve falında mevlid okutmak ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına işarettir.

Kahve falında mevlid okuttuğunu görmek dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında camide mevlit okunduğunu görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir