AnaSayfa / Genel / Kahve falında mersin meyvesi görmek

Kahve falında mersin meyvesi görmek

Kahve falında mersin meyvesi görmek daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına işarettir.

Kahve falında mersin meyvesi gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizdeki değişikliğin bedelleri olabilir.

Kahve falında mersin meyvesi yemek ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında mersin meyvesi görmek hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan fal sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine delalet eder.

Kahve falında mersin toplamak işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında yaban mersini toplamak çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına delalet eder.

Kahve falında yaban mersini görmek anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında yaban mersini yediğini görmek aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaban mersini yemek sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında mersine gitmek dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına, neşeli bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir