AnaSayfa / Genel / Kahve falında mersin balığı görmek

Kahve falında mersin balığı görmek

Kahve falında mersin balığı görmek bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına, iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mersin balığı gördüyseniz:

  • Hayatınızda istikrar sağlamak için sizi yavaşlatan kişilerle aranıza mesafe koymanız gerekebilir.

Kahve falında mersin balığı görmek maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında yaban mersini yemek çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına delalet eder.

Kahve falında yaban mersini yediğini görmek kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında mersin meyvesi yemek birçok engelin aşılacağına, prestij kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında mersine gitmek yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mersin toplamak sevip saydığı bir birey olunacağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine delalet eder.

Kahve falında yaban mersini görmek maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mersin görmek aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir