Kahve falında mercimekli ekmek

Kahve falında mercimekli ekmek yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mercimekli ekmek gördüyseniz:

  • Hiç ummadığınız bir yerde hayatınızda önemli bir yer tutacak kişiyle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında mercimek ekmek rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine yorulur.

Kahve falında tarlaya mercimek ekmek yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına yorulur.

Kahve falında mercimekli ekmek günü birlik tatillere çıkacağına, bir araya geleceğine yorulur.

Kahve falında mercimekli çiğ köfte yemek yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine delalettir.

Kahve falında mercimek nohut görmek aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Kahve falında mercimek köfte görmek maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pirinç ve mercimek görmek insanlarla uyumunun artacağına, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine delalettir.

Kahve falında mercimek pilavı görmek çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir