AnaSayfa / Genel / Kahve falında melih gökçek görmek

Kahve falında melih gökçek görmek

Kahve falında melih gökçek görmek geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, yazgısının güzelleşeceğine, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, dolayısıyla geleceğine değer katacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında melih gökçek gördüyseniz:

  • Belli bir konuya, pozisyona veya duruma bağlı olmanız, önünüzdeki diğer olanakları ya da fırsatları değerlendirmenizi zorlaştırabilir.

Kahve falında melih gökçek görmek zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine alamet eder.

Kahve falında meliha ismi görmek uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına, karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına delalettir.

Kahve falında melih görmek kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine delalet eder.

Kahve falında melih ismini duymak sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına inanılır.

Kahve falında koyun melemesi görmek ailenin büyüyeceğine, külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında melki görmek ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında melki toplamak çok zor dönemlerin geçirileceğine, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine delalet eder.

Kahve falında kuzu melemesi görmek hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir