AnaSayfa / Genel / Kahve falında mehmet ismini duymak

Kahve falında mehmet ismini duymak

Kahve falında mehmet ismini duymak bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, çok bereketli zamanlar geçireceğine, kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına, maddi olarak güç kaybedeceğine, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, elinin döneceğine, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mehmet ismini duymak gördüyseniz:

  • Geçmişle ilgili olaylar karşısında elinizden geldiği kadar esnek olmaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında evliya ismi duymak düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, güvensizliğini yeneceğine tabir olunur.

Kahve falında çocuğun ismini duymak ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında islik duymak sevilip sayılacağına, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayşe ismi duymak yeni bir projenin başına geçirileceğine, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında selçuk ismi duymak yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fatma ismini duymak tüm dileklerin tutacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşının ismini duymak uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına inanılır.

Kahve falında cebrail ismini duymak rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir