AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının ismini duymak

Kahve falında arkadaşının ismini duymak

Kahve falında arkadaşının ismini duymak keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine, aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının ismini duymak gördüyseniz:

  • Tecrübeli olmadığınız konularda şanslı değilsiniz.

Kahve falında arkadaşının ismini duymak ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında uğur ismi duymak bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şeytan ismini duymak iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına, sorunlu bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında isteneceğini duymak aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında melih ismini duymak yaşadığı zorluğun biteceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mahmut ismini duymak zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, borçlanacağına, işini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında doğacak çocuğun ismini duymak dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, hasta ve zor geçireceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgilinin ismini duymak atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir