AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi odalı ev görmek

Kahve falında mavi odalı ev görmek

Kahve falında mavi odalı ev görmek ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, malının artacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine, işini layığı ile yerine getireceğine, kırgınların barışacağına, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi odalı ev gördüyseniz:

  • Bazı duygusal patlamalara açıksınız.

Kahve falında mavi odalı ev görmek yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi bebek odası görmek sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi boyalı oda görmek kızına daima sahip çıkacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi duvarlı oda görmek sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine delalet eder.

Kahve falında mavi yatak odası görmek galibiyet kazanacağına, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine inanılır.

Kahve falında mavi renkli oda görmek darlığa düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine alamet eder.

Kahve falında mavi renk oda görmek ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine inanılır.

Kahve falında mavi oda görmek eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir