AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi hediye almak

Kahve falında mavi hediye almak

Kahve falında mavi hediye almak çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına, çekilen acıların unutulacağına işaret eder.

Kahve falında mavi hediye almak gördüyseniz:

  • Farklı kültürlerden gelen kişiler ya da farklı kültürler ilginizi çekebilir.

Kahve falında mavi elbise hediye almak yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına yorulur.

Kahve falında mavi hediye almak güvensizliğini yeneceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi eşarp hediye almak dedikodu edeceğine, öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında mavi gömlek hediye etmek işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi ayakkabı hediye almak ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi kolye hediye almak verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında at hediye etmek elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına alamet eder.

Kahve falında havlu hediye edilmesi görmek iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına, çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir