AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi arabaya görmek

Kahve falında mavi arabaya görmek

Kahve falında mavi arabaya görmek manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine, herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına, yaşama isteğine yeniden kavuşacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine işarettir.

Kahve falında mavi arabaya gördüyseniz:

  • Mantıksız tavırları olan kişilerden uzak durmalı, evinizi, ailenizi veya önemli ilişkilerinizi korumalısınız.

Kahve falında mavi renkli araba görmek dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi araba satın almak güzel sözler işiteceğine, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında gök mavisi araba görmek kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi spor araba görmek kısmetli kapıların açılacağına, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında mavi bir arabaya binmek gelirinin bir kısmı ile geleceğine, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi renk araba görmek her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına işaret eder.

Kahve falında oyuncak mavi araba görmek düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi araba kullanmak çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir