AnaSayfa / Genel / Kahve falında masal anlatmak

Kahve falında masal anlatmak

Kahve falında masal anlatmak evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına, düşünmeden adımlar atayacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine, ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, bahtının güzelleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında masal anlatmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde sadece sizi değil bütün ailenizi etkileyebilecek sevinçli bir olay yaşanabilir.

Kahve falında masal anlatmak başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine işarettir.

Kahve falında masal kahramanı görmek bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında masal dinlemek içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında masal kitabı görmek dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, imkânsızlıklarının biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boş masalar görmek aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında masalar görmek yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında masal kuşu görmek arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında masal okumak sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, daha geniş bir rızık elde edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir