AnaSayfa / Genel / Kahve falında markete gitmek

Kahve falında markete gitmek

Kahve falında markete gitmek bazı tartışmalar yaşayacağına, esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, ticarette öne geçeceğine, ilk etapta durumu kaldıramayacağına, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına, özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine işaret eder.

Kahve falında markete gitmek gördüyseniz:

  • Zaman zaman kıskançlık krizlerine girme olasılığınız yüksek olduğu için yaşadığınız mutlu anları bir anda kendinize zehir edebilirsiniz.

Kahve falında markete alışverişe gitmek çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına tabir olunur.

Kahve falında markete gitmek iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına işarettir.

Kahve falında market işletmek daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine işarettir.

Kahve falında marketten alışveriş yaptığını görmek korkularından kurtulacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında market açmak rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında marketten meyve almak buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına işarettir.

Kahve falında market kasası görmek müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına delalettir.

Kahve falında marketten yumurta almak işlerin kapanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir