AnaSayfa / Genel / Kahve falında manikür yapmak

Kahve falında manikür yapmak

Kahve falında manikür yapmak üzüntülerin daha da artacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, günahlarından tövbe etmeye işarettir.

Kahve falında manikür yapmak gördüyseniz:

  • Aşkta da duygusallığınız devam edebilir.

Kahve falında manikür pedikür yapmak esenliği bulacağına, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına alamet eder.

Kahve falında manikür yapmak sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, işlerinin başarılı olacağına alamet eder.

Kahve falında manikür pedikür yaptırmak ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına yorulur.

Kahve falında manikür yaptırmak görmek zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında manikür yaptırdığını görmek girdiği işleri kaybedeceğine, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına delalettir.

Kahve falında manikür görmek yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına rivayet eder.

Kahve falında manikür seti görmek hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına alamet eder.

Kahve falında manikür yaptırmak moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir