AnaSayfa / Genel / Kahve falında maket manken görmek

Kahve falında maket manken görmek

Kahve falında maket manken görmek zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, böylece yüzünün güleceğine, fal sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, kederleneceğine, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında maket manken gördüyseniz:

  • En iyisi mümkün olduğu kadar kenara çekilerek seyirci kalmanızdır.

Kahve falında maket manken görmek güzel günlere kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendini manken olarak görmek iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında manken olmak yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine işaret eder.

Kahve falında manken gibi olmak kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına, çok büyük mutluluk duyacağına delalet eder.

Kahve falında ünlü bir manken görmek rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, sorunların tek kalemde silineceğine rivayet eder.

Kahve falında vitrin mankeni görmek sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayırlı haberler duyacağına inanılır.

Kahve falında kendini manken görmek hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, ileri gideceğine delalettir.

Kahve falında mankenin üzerinde gelinlik görmek gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, geçmişini arkada bırakacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir