AnaSayfa / Genel / Kahve falında askeri eğitim yapmak

Kahve falında askeri eğitim yapmak

Kahve falında askeri eğitim yapmak işlerinin hafifleyeceğine, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına alamet eder.

Kahve falında askeri eğitim yapmak gördüyseniz:

  • Olumsuz kişilerden uzak durun.

Kahve falında askeri eğitim yapmak hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eğitim almak aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mili eğitim bakanını görmek sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına, sorunların bu sayede aşılacağına delalettir.

Kahve falında beden eğitimi öğretmenini görmek iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında ilçe milli eğitim müdürünü görmek huzurunun kaçacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine delalettir.

Kahve falında eğitimli köpek görmek içinin ferahlayacağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine rivayet eder.

Kahve falında eğitim vermek sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, çekemeyenlerin de çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında milli eğitim bakanını görmek karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir