AnaSayfa / Genel / Kahve falında askeri dağda görmek

Kahve falında askeri dağda görmek

Kahve falında askeri dağda görmek müşkül durumların üstesinden geleceğine, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında askeri dağda gördüyseniz:

  • Neler olacağını beklemek yerine, bazı değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında askeri dağda görmek sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya, elinin dara düşmeyeceğine işarettir.

Kahve falında askeri helikoptere binmek bereketin ve karın artacağına, sürekli olarak emirler veren fal sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında askerin yandığını görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında askeri araba kullanmak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında askerin elinden tutmak yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yunan askeri görmek kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında türk askeri görmek küs arkadaşların barışacağına, sevgi ve barış ortamına kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında askeri okulu kazanmak yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir