AnaSayfa / Genel / Kahve falında askere yolcu etmek

Kahve falında askere yolcu etmek

Kahve falında askere yolcu etmek kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, gerçeklikten uzaklaşacağına, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine, sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, hatalarından erken döneceğine tabir olunur.

Kahve falında askere yolcu etmek gördüyseniz:

  • Fazla bilindik olmayan yolların denenmesinin ya da göz önünde olmamanın hayatın normal akışı üzerinde çok fazla etkisi olmayacağı gerçeği ortaya çıkabilir.

Kahve falında askere yolcu etmek iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, inancının zayıflayacağına yorulur.

Kahve falında asker yolcu etmek şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına alamet eder.

Kahve falında askerle yolculuk etmek karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine işarettir.

Kahve falında asker yolculamak iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında askerle yolculuk yapmak çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, düşmanlarını alt edeceğine delalettir.

Kahve falında akrabayla yolculuk etmek bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına, sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine delalet eder.

Kahve falında kadınla yolculuk yapmak yeni duygular tadacağına, mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle yolculuk yapmak zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir