AnaSayfa / Genel / Kahve falında leheb suresini okumak

Kahve falında leheb suresini okumak

Kahve falında leheb suresini okumak insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına delalet etmektedir.

Kahve falında leheb suresini okumak gördüyseniz:

  • Alıştığınız yerlerde veya alıştığınız kişilerle zaman geçirmeye özen göstermelisiniz.

Kahve falında leheb suresini okumak yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına tabir olunur.

Kahve falında ebu lehebi görmek hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına delalet eder.

Kahve falında salli suresini okumak çok kolay bir hayatı olacağına, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına alamet eder.

Kahve falında yasin suresinin son ayetini okumak insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında nas felak ihlas surelerini okumak hanesine güneş doğacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayetel kürsi suresini okumak eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına delalettir.

Kahve falında subhaneke suresi okumak kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine işaret eder.

Kahve falında cin suresini okumak oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir