AnaSayfa / Genel / Kahve falında lavaş yapmak

Kahve falında lavaş yapmak

Kahve falında lavaş yapmak bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, parasal ferahlığa çıkılacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına yorulur.

Kahve falında lavaş yapmak gördüyseniz:

  • Gereksiz risklerden kaçınmanız maddi yönden uğrayabileceğiniz büyük bir zarardan kurtulmanıza yardım edebilir.

Kahve falında lavaş yapmak hayal kırıklığı yaşayacağına, ortaklıklar varsa da bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında lavaş ekmeği yemek korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına inanılır.

Kahve falında lavaş almak çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında lavaş görmek şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, ona kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında lavaş ekmek kendisine yeni bir iş bulacağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında lavaş ekmek görmek maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında sıcak lavaş ekmeği görmek sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında lavaş yediğini görmek güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir