AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuvvetsiz olmak

Kahve falında kuvvetsiz olmak

Kahve falında kuvvetsiz olmak içinde bulunulan durumun düzeltileceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuvvetsiz olmak gördüyseniz:

  • Partnerinizle ilgili değişiklikler sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında kuvvetsiz olmak kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, sermaye elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kan dolu kuvvet görmek imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında kuvvetli rüzgar görmek zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına yorulur.

Kahve falında kuvvet macunu görmek iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında güçlü kuvvetli olmak gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, diploma ve meslek sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında kendini kuvvetli görmek rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, hane halkı ile tartışma yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kuvvetli yağmur görmek maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına inanılır.

Kahve falında çevik kuvvet polis görmek deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir