AnaSayfa / Genel / Kahve falında kütüphaneye gitmek

Kahve falında kütüphaneye gitmek

Kahve falında kütüphaneye gitmek kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hüsrana uğrayacağına, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, aksiliklerin yakayı bırakmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kütüphaneye gitmek gördüyseniz:

  • Ufak tefek problemlerin büyümesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında kütüphaneye gitmek ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında kütüphanede kitap aramak kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine inanılır.

Kahve falında kütüphane görmek sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kitap kütüphane görmek ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini kütüphanede görmek bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına delalet eder.

Kahve falında kütüphanede bulunmak fal sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, art niyetli kişilere uyacağına inanılır.

Kahve falında evde kütüphane görmek hayırlı işler yapacağına, evlerin ayrılacağına yorulur.

Kahve falında kütüphaneden kitap almak kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine, zamandan da kar edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir