AnaSayfa / Genel / Kahve falında küt saçlı kadın görmek

Kahve falında küt saçlı kadın görmek

Kahve falında küt saçlı kadın görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küt saçlı kadın gördüyseniz:

  • Belli konularda rekabet söz konusu olabilir.

Kahve falında küt saçlı kadın görmek karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, belki ölümler görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında saçını küt kesmek birden fazla ortakla iş kurulacağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına yorulur.

Kahve falında saçı küt görmek makamından olacağına, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında küt saç kestirmek akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına işarettir.

Kahve falında kendi saçını küt kesmek böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçının küt kesildiğini görmek yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine inanılır.

Kahve falında saçları küt kesmek zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçlarını küt görmek sosyal çevrenin değiştirileceğine, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir