AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs olduğun erkek kardeşini görmek

Kahve falında küs olduğun erkek kardeşini görmek

Kahve falında küs olduğun erkek kardeşini görmek hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına, hem de işinde söz sahibi olacağına, hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, zarar edilen işlerde kara geçileceğine, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına yorulur.

Kahve falında küs olduğun erkek kardeşini gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde sürtüşmeler görülebilir ya da ailevi sorunlarınız olabilir.

Kahve falında küs erkek kardeş görmek ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küs olduğun erkek kardeşini görmek hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına işarettir.

Kahve falında küs kardeşi görmek işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küs iki kardeşin barıştığını görmek uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kardeşle küs olduğunu görmek rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, güven kaybı yaşanacağına inanılır.

Kahve falında küs olan kardeşi görmek tazeleneceğine ve şifa bulacağına, dost ve akrabalarla paylaşılacağına işarettir.

Kahve falında küs olan kardeşini görmek sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında küs kardeşini görmek uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir