AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs komşu görmek

Kahve falında küs komşu görmek

Kahve falında küs komşu görmek sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine, kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına, sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında küs komşu gördüyseniz:

  • Sorumluluk almaktan kaçınmamalısınız.

Kahve falında küs olduğu komşusunu görmek ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küs komşu görmek yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında küs olduğu komşuyu görmek bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına işaret eder.

Kahve falında küs komşunu görmek çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küs komşuyla konuşmak sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, iyi gelir getiren işler yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun komşunu görmek sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küs komşuyla barışmak çalışıyorsa terfi alacağına, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küs olan arkadaşla barışmak umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir