AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru biber görmek

Kahve falında kuru biber görmek

Kahve falında kuru biber görmek kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında kuru biber gördüyseniz:

  • Bazı sırlar açığa çıkabilir.

Kahve falında biber patlıcan kurusu görmek hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuru kırmızı biber görmek insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına alamet eder.

Kahve falında kuru patlıcan ve biber görmek başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuru acı biber görmek ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine rivayet eder.

Kahve falında kuru dolma biber görmek çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına tabir olunur.

Kahve falında kuru biber görmek kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında kuru biber yemek başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuru biber dolması görmek kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir