AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurtlu siyah zeytin görmek

Kahve falında kurtlu siyah zeytin görmek

Kahve falında kurtlu siyah zeytin görmek hedeflerine kavuşacağına, daha iyi yerlere geleceğine, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, işlerin aksamayacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kurtlu siyah zeytin gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız zor durumlarınızda ailenizden destek görmeniz mümkündür.

Kahve falında kurtlu siyah zeytin görmek kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, herkesten ileriye gideceğine delalet eder.

Kahve falında zeytinin içinde kurt görmek hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kurtlu zeytin yemek fal sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, her konuda şansın yaver gideceğine yorulur.

Kahve falında kurtlanmış zeytin görmek iyi şartlara kavuşacağına, üzüntülerin ve zorlukların biteceğine işarettir.

Kahve falında zeytin kurdu görmek işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kurtlu zeytin görmek aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine işarettir.

Kahve falında zeytin içinde kurt görmek hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına delalet eder.

Kahve falında tuzlu siyah zeytin yemek falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir