AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurt gözü görmek

Kahve falında kurt gözü görmek

Kahve falında kurt gözü görmek böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine, kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına delalettir.

Kahve falında kurt gözü gördüyseniz:

  • Bazı konular veya ilişkiler ilerlemesi gerektiği gibi veya ilerlemesi gereken yönde ilerlemiyor olabilir.

Kahve falında mavi gözlü kurt köpeği görmek hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına, aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı gözlü kurt görmek huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine inanılır.

Kahve falında gözünden kurt çıktığını görmek gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil gözlü kurt görmek kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, artık rahat bir nefes alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözünde kurt görmek daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine yorulur.

Kahve falında kurt gözü görmek hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine, tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına delalettir.

Kahve falında gözünden kurt çıkmak kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına rivayet eder.

Kahve falında kurtlanmış zeytin görmek hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir