AnaSayfa / Genel / Kahve falında kürsüde konuşmak

Kahve falında kürsüde konuşmak

Kahve falında kürsüde konuşmak yaşamına heyecan ve renk geleceğine, tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına, yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kürsüde konuşmak gördüyseniz:

  • Gerçeklere bağlı kalınması gerekiyor.

Kahve falında kürsüde konuşmak maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kürsüde olmak yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kürsü görmek gelirinin de artmayacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında kendini kürsüde görmek yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına delalettir.

Kahve falında kendinle konuşmak kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, takdir toplayacak işler yapacağına işarettir.

Kahve falında üç harflilerle konuşmak durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına delalettir.

Kahve falında sevgilinin babasıyla telefonda konuşmak birden fazla ortakla iş kurulacağına, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine işarettir.

Kahve falında ölen babayla telefonda konuşmak Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, kem gözlere gelineceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir