AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurbanlık inek görmek

Kahve falında kurbanlık inek görmek

Kahve falında kurbanlık inek görmek herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, kişinin keyfinin yerine geleceğine, çaresizliğinin büyüyeceğine, konuşmaz olacağına rivayet eder.

Kahve falında kurbanlık inek gördüyseniz:

  • Bazı sorular sormalı, cevapları alana veya cevaplara kafanızda yer bulana kadar zaman kazanmalısınız.

Kahve falında kurbanlık inek görmek düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah kurbanlık görmek epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine işarettir.

Kahve falında kurbanlık almak devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kurbanlık kuzu almak anne babanın üzüntü duyacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kurbanlık koyun kesmek çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına rivayet eder.

Kahve falında kurbanlık koyun kesildiğini görmek böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, fal sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına delalettir.

Kahve falında kurbanlık satmak sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine yorulur.

Kahve falında beyaz kurbanlık görmek uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir