AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuranı kerim öpmek

Kahve falında kuranı kerim öpmek

Kahve falında kuranı kerim öpmek tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, hileye, fesada bulaşacağına, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli fal sahibinin karşısına çıkacağına inanılır.

Kahve falında kuranı kerim öpmek gördüyseniz:

  • Gerektiği kadar çaba sarf etmeniz durumunda yakın çevrenizden bazı kişilerle sorunları giderebilir veya inatçı bir problemi çözebilirsiniz.

Kahve falında kuranı kerimi öpmek kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kuranı kerim öpmek kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuran kerimi öpmek bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına işarettir.

Kahve falında kuran kerimi okumak onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına yorulur.

Kahve falında kapalı kuranı kerim görmek elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, büyük kayıplara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında kuranı kerim aramak borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, eşit davranılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuranı kerim sayfalarını toplamak aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuranı kerimi abdestsiz okumak hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir