AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuran okumak ve ağlamak

Kahve falında kuran okumak ve ağlamak

Kahve falında kuran okumak ve ağlamak işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, geçim derdine gireceğine işaret eder.

Kahve falında kuran okumak ve ağlamak gördüyseniz:

  • Geçmişi bir kenara bırakmakta fayda var.

Kahve falında kuran okumak ve ağlamak falı kapatan kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında toplu halde kuran okumak çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına rivayet eder.

Kahve falında kuran okumak fesat kimselerin çıkacağına, kederlerinin son bulacağına delalettir.

Kahve falında sürekli kuran okumak darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine kuran okumak maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına yorulur.

Kahve falında kuranı kerimi abdestsiz okumak dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuranı kekeleyerek okumak fal sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında camide kuranı kerim okumak söylediklerinin çıkacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir