Kahve falında kuran okuduğu görmek

Kahve falında kuran okuduğu görmek gösterilen sabrın tükeneceğine, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, fal sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, üzüleceğine, yıkılacağına, esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına delalettir.

Kahve falında kuran okuduğu gördüyseniz:

  • Ya da olayları farklı açılardan ele alırsanız, huzur verici olacağını göreceksiniz.

Kahve falında kuran sürelerini okumak sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına delalet eder.

Kahve falında kilisede kuran okumak başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında kurandan cüz okumak eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kurandan bir ayet okumak kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına tabir olunur.

Kahve falında kuran okumak namaz kılmak sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kurana başlama duasını okumak dualarının karşılığını göreceğine, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına işarettir.

Kahve falında birinin ezbere kuran okuduğunu görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadının kuran okuduğunu görmek ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine, konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir