AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuran kurs görmek

Kahve falında kuran kurs görmek

Kahve falında kuran kurs görmek çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, işlerin açılacağına, kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine delalettir.

Kahve falında kuran kurs gördüyseniz:

  • Bazı konuşmalar yeni başlangıçlara neden olabilir.

Kahve falında kuran kursuna gittiğini görmek gelecekle ilgili umutların yıkılacağına, fal sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuran kursunda olduğunu görmek yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuran kurs görmek iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuran kursunda namaz kılmak sorunlarını bu sayede çözeceğine, türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına delalettir.

Kahve falında kuran kursu hocasını görmek sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında kuran kursu hocası görmek başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine işarettir.

Kahve falında kuran kursunda olmak günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına, sevdiklerinin hep yanında olacağına işaret eder.

Kahve falında kuran kursu aramak yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, iyi insanlar ile birlikte olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir