AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuran harfi yazmak

Kahve falında kuran harfi yazmak

Kahve falında kuran harfi yazmak ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine işarettir.

Kahve falında kuran harfi yazmak gördüyseniz:

  • Her ne olursa olsun keyfini çıkartacağa benziyorsunuz.

Kahve falında kuran harfleri yazmak herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına tabir olunur.

Kahve falında kuran harfi yazmak elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine, fal sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuran harflerini yazmak büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, kazancının yerine gelmesine alamet etmektedir.

Kahve falında elif harfi yazmak kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında arapça harf yazmak günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında harf yazmak atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine inanılır.

Kahve falında gökyüzünde kuran harfleri görmek ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, beklenilen takdiri alacağına tabir olunur.

Kahve falında kuran harflerini görmek yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir