AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuran ayeti okumak

Kahve falında kuran ayeti okumak

Kahve falında kuran ayeti okumak kurulu düzeninin sürüp gideceğine, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, onu uyaracağına, borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında kuran ayeti okumak gördüyseniz:

  • Alışverişlerde kazançlısınız.

Kahve falında kuranı kerimden ayet okumak moralinin yükseleceğine, düzeninin yıkılmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kurandan ayet okuduğunu görmek başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına inanılır.

Kahve falında kurandan ayet okumak zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuran ayeti okumak onlar tarafından yüceltileceğine, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına delalet eder.

Kahve falında kurandan ayetler okumak geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına tabir olunur.

Kahve falında kurandan bir ayet okumak aile içinde geçim derdinin olmayacağına, kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kurandan ezbere ayet okumak bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, hastalıklara şifa bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında kurandan ayet duymak ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, huzurlu hissedileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir