AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuran alfabesi görmek

Kahve falında kuran alfabesi görmek

Kahve falında kuran alfabesi görmek geçim sıkıntısı yaşayacağına, yeni kararlar alınacağına, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına, çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına, ardından bu kişiye açılacağına, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuran alfabesi gördüyseniz:

  • Hareketliliğiniz oldukça düşecek.

Kahve falında kuran alfabesini okumak güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında kuran alfabesi okumak geçim derdi çekeceğine, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına yorulur.

Kahve falında kuran alfabesi görmek korkulan bir durumla karşılaşılacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına yorulur.

Kahve falında kuran alfabesi yazmak sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında alfabe görmek sıkılacağı bir haber almaya, geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına delalettir.

Kahve falında arap alfabesini görmek her zaman çok başarılı olacağına, onlara sanat öğreteceğine işaret eder.

Kahve falında arapça alfabe görmek sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, borçların biteceğine delalet eder.

Kahve falında alfabe öğretmek iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, kazanç kapılarının açılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir