AnaSayfa / Genel / Kahve falında küpe kaybetmek

Kahve falında küpe kaybetmek

Kahve falında küpe kaybetmek birlikteliğe başlayacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küpe kaybetmek gördüyseniz:

  • Ticari başlıklarda emek harcamak gerekebilir.

Kahve falında küpeni kaybetmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında pırlanta küpe kaybetmek bunun için sıkıntıya düşeceğine, evlatlarının yüksek makamlara geleceğine delalet eder.

Kahve falında tek küpe kaybetmek alacaklarını tahsil edeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küpe teki kaybetmek beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında küpeleri kaybetmek gelişim içine girileceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına yorulur.

Kahve falında altın küpenin tekini kaybetmek bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, iftiraya maruz kalınacağına inanılır.

Kahve falında küpe kaybedip bulmak çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, evine huzur ve bereketin geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küpeyi kaybetmek şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir