AnaSayfa / Genel / Kahve falında kunduz eti yemek

Kahve falında kunduz eti yemek

Kahve falında kunduz eti yemek kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, moralin bozulacağına, hayırlı kapılar açılacağına, ilim irfan sahibi olacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kunduz eti yemek gördüyseniz:

  • Boş sözlerin peşinden gitmeyin.

Kahve falında kunduz eti yemek yükseleceğine, atılım yapacağına, gözünün yaşını sileceğine delalet eder.

Kahve falında kunduz öldürmek kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kunduz görmek çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bilmeden domuz eti yemek örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında oğlak eti yemek işlerindeki karın artacağına, fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına yorulur.

Kahve falında kuzu eti yemek görmek fal sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, yaşamının her anlamda iyileşeceğine delalet eder.

Kahve falında çiğ inek eti yemek çok ünlü bir kişi olacağına, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında etli yemek yedirmek hidayete erip huzuru bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir