AnaSayfa / Genel / Kahve falında kumarda kaybetmek

Kahve falında kumarda kaybetmek

Kahve falında kumarda kaybetmek kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, kısmetinizin açılacağına, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına, aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına, kem gözlere geleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına rivayet eder.

Kahve falında kumarda kaybetmek gördüyseniz:

  • Sizi rahatsız edebilecek olaylardan ya da kişilerden kaçınmak için hesaplayarak ilerlemeniz gerekiyor.

Kahve falında kumar oynayıp kaybetmek çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına işaret eder.

Kahve falında kumarda kaybetmek gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple fal sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına tabir olunur.

Kahve falında kumarda para kaybetmek bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında camide kumar oynamak kafasının da rahat edeceğine, iş anlamında daha geç kariyer yapacağına alamet eder.

Kahve falında kumarda kaybettiğini görmek yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine işaret eder.

Kahve falında kumar görmek ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına rivayet eder.

Kahve falında kumar kağıdı görmek bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine, hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin kumar oynadığını görmek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir