AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulak büyümesi görmek

Kahve falında kulak büyümesi görmek

Kahve falında kulak büyümesi görmek fal sahibinin uyarı alabileceğine, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, hem moral hem de çareler bulacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında kulak büyümesi gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınız veya sevdiğiniz kişiyle yapacağınız planlar kendinizi daha iyi hissetmenize yardım edebilir.

Kahve falında kulak büyümesi görmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyü bozduğunu görmek ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cin büyü görmek kendisi için yeni bir yol çizeceğine, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine alamet eder.

Kahve falında büyümüş görmek çok farklı bir kişi olacağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyüyen ağaç görmek üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında büyümüş bebek görmek daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, işindeki verimin artacağına işarettir.

Kahve falında evde büyü bulmak aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, kısmetlerin çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yapılan büyüyü bozmak ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir