AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulak böceği görmek

Kahve falında kulak böceği görmek

Kahve falında kulak böceği görmek kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine, hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, helal kazanç elde edeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında kulak böceği gördüyseniz:

  • Hareketlerinizde kararlı bir şekilde hedefe doğru ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında kulağından böcek çıktığını görmek durumunuzun iyileşeceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında kulağından böcek çıkarmak hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında kulağa giren böceği görmek maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına rivayet eder.

Kahve falında kulağında böcek görmek ticaretten yana şanslarının açık olacağına, parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kulak içinde böcek görmek iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kulağa kaçan böceği görmek sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kulak böceği görmek gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına delalet eder.

Kahve falında kulağa giren böcek görmek insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir